Scroll to top
en ro

Comunicator GSM

comunicator GSM

Cu ajutorul lui MIRO GSM putem controla și monitoriza –prin intermediul rețelei de telefonie mobilă (850, 900, 1800, 1900Mhz), utilizând SMS-uri – șase intrări analogice/digitale și patru ieșiri pe releu (10A/250VAC). Tipul rețelei utilizat este determinat prin cartela SIM care este introdusă în echipament.

Îl putem configura cu ajutorul unui calculator, utilizând software-ul furnizat de Murrelektronik.

La fel avem posibilitatea să alegem dacă cele șase intrări vor fi intrări analogice, sau digitale. În cazul intrărilor analogice putem introduce și limite adiționale cu opțiunea de informare prin mesaj. Când un semnal digital se schimbă sau este atins o limită presetată a semnalului analogic, primim automat SMS-ul trimis de MIRO GSM cu textul aferent.

Putem salva până la 50 de numere de telefon sau adrese de mail, și pentru fiecare intrare putem seta dacă mesajul va fi trimis prin SMS sau prin e-mail, la fel și dacă pentru numai un singur utilizator sau la mai mulți. Există posibilitatea să verificăm și starea intrărilor prin trimiterea a unor mesaje scurte.

MIRO GSM beneficiază de o facilitate care asigură ca mesajul trimis a ajuns la utilizator. În caz în care utilizatorul nu primește mesajul până la un interval de timp predefinit, echipamentul începe să trimită mesajul respectiv și la ceilalți utilizatori. Această listă o putem configura manual.

Când este cazul putem acționa unul dintre cele patru ieșiri pe releu prin trimiterea unui mesaj sau prin sunarea numărului SIM. Adițional fiecare releu poate fi echipat și cu o funcție de temporizare.

Cu ajutorul programului putem împiedica accesul utilizatorilor străini la parametrii.

În cazul în care se întrerupe complet alimentarea echipamentului, MIRO GSM mai trimite un mesaj final cu această informație. Când iarăși este alimentat, el automat trimite această confirmare.

MIRO GSM este disponibil cu alimentare la 12…48 VDC/ 110…230VAC în domeniul industrial și în domeniul casnic.

comunicator GSM2

Documentație pentru descărcare: