In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

Sistem de monitorizare şi control centralizat al consumurilor
de apă, aer, energie termică şi electrică

Ţine consumul de energie sub control!

Sistem De Monitorizare Şi Control Centralizat Al Consumurilor De Apă, Aer, Energie Termică Şi Electrică

 

  • Echipamentele, senzorii şi aparatele de măsură dintr-o fabrică pot fi legate într-un sistem central de monitorizare şi control.
  • Arhitectura hardware a sistemului este compusă dintr-unul sau mai multe calculatoare, la care se leaga o reţea de unităţi unde sunt conectate semnalele furnizate de echipamentele monitorizate.
  • Echipamentele din sistem pot fi conectate printr-o reţea cablată(BUS industrial), sau printr-o metodă de comunicaţie wireless(Radio, GPRS).
  • În programul SCADA (Supervisory Control And Data Aquisition) instalat pe calculator se înregistrează, arhivează şi afişează în timp real şi istoric toate datele furnizate de aparatura conectată în reţea.
  • Aplicaţia poate fi reglată să genereze alarme în situaţii excepţionale ale valorilor înregistrate.
  • Sistemul SCADA are capacitatea de a funcţiona şi în format Server-Client, astfel că datele şi interfeţele grafice pot fi accesate şi din reţeaua locală sau internet, prin intermediul unui browser web.

 

zona1


În sistemul SCADA, se pot reprezenta zonele de interes pe harta locatiei, valorile citite de la aparatele de măsură putând fi afişate individual sau grupat.

2


Programul de monitorizare înregistrează şi arhivează automat valorile citite de la aparatele de măsură într-o bază de date proprie. Utilizatorul poate oricând accesa datele, pentru afişarea graficelor de tendinţă pentru comparaţii paralele, printare sau export în formate uzuale, cum ar fi Microsoft Excel.


Contact

*Nume:
*E-mail:
*Mesaj:
*Cod de securitate:
Subiect:
Ţara:
Firma:
Număr Telefon:
Vă rog, introduceţi mai jos textul din imagine.

You are here Soluţii Sistem de monitorizare şi control centralizat al consumurilor