In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions


Easy SMS Communicator

Modem-ul GSM Easy SMS Communicator, special dezvoltat pentru a lucra împreună cu releele inteligente Easy/MFD, produse de EATON-MOELLER, asigură funcţionarea sistemelor automatizate cu comandă de la distanţă independent, cu sau fără operator, precum şi informarea imediată a managementului/personalului de mentenanţă, cu privire la evenimente deosebite şi/sau starea echipamentelor.

Sistem de măsurare și documentare temperaturi în silozurile cu cereale

siloziu

Măsurarea temperaturilor în multiple puncte, în vederea prevenirii procesului de alterare a cerealelor depozitate în silozuri.
Înregistrarea, arhivarea și documentarea rezultatelor măsurărilor efectuate, conform prescripţiilor uniunii europene, la intervale aleatoare de timp.

Reduceţi cheltuielile cu energia electrică!

stalp electric

Aţi verificat în ultima perioadă consumul de energie reactivă?
Noi reglăm factorul de putere şi vă scăpăm de plata energiei reactive.
Vă oferim un pachet de servicii complete prin care, consumatorii industriali pot reduce considerabil cheltuielile curente cu energia electrică.

Sistem de monitorizare şi control centralizat

monitorizare consumŢine consumul de energie sub control cu sistemul de monitorizare şi control centralizat al consumurilor de apă, aer, energie termică şi electrică!
Echipamentele, senzorii şi aparatele de măsură dintr-o fabrică pot fi legate într-un sistem central de monitorizare şi control.
You are here Soluţii